قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی برای اندروید ندارد، و می بایست با دانلود نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی برای ویندوز 7، ویندوز 10، ویندوز 11، ویندوز XP، ویندوز Vista اقدام نمود. اگرچه می توان از طریق سایت بیمه تامین اجتماعی نسبت به ارسال لیست بیمه به صورت اینترنت و بدون نیاز به نصب نرم افزار اقدام کرد.

در صورتی که می خواهید نسبت به دانلود نرم افزار لیست دیسک بیمه برای مک بوک اقدام کنید می بایست با virtualbox ویندوز را نصب، سپس اقدام به دانلود نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی برای ویندوز 10 و نصب آن طبق روشی که در این آموزش گفته شد، اقدام کنید.