انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
  1. برای دانلود نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی برای ویندوز 10 ابتدا ورژن قبلی نرم افزار لیست بیمه را از طریق لینک زیر دانلود کنید:
     نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی

  2. بعد از نصب، برای دانلود آپدیت نرم افزار لیست بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید:
     فایل آپدیت و بروزرسانی نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی

  3. فایل جدید نرم افزار لیست بیمه را در مسیر نصب برنامه جایگزین فایل قبلی شود (کپی شود)

  4. به تنظیمات زبان ویندوز 10 مراجعه کنید Control panel\Region\administrative در این بخش زبان ادمین را به persian تغییر دهید

  5. در نهایت برای حل مشکل فونت، فونتهای فارسی را هم به ویندوز اضافه کنید:
    دانلود مجموعه کامل فونت فارسی برای ویندوز