قبل در مفاصا حساب بیمه توسط (109,450 امتیاز)
نحوه بخشودگی جرايم تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۲ چگونه است؟ مهلت بهره مندی از بخشودگی جرایم بیمه برای کارفرمایان در سال ۱۴۰۲ چگونه است ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)

مدت اجرای طرح 3 ماه و از تاریخ اول خرداد لغایت  پایان مرداد 1402 می باشد و مشمولین این طرح شامل کارفرمایان کارگاههای تولیدی، صنعتی، معدنی، کشاورزی، خدماتی و اصناف و شرکتهای دانش بنیان دارای تعداد کارکنان کمتر از (۵۰) نفر و بنگاههای اقتصادی دارای تعداد کارکنان (۵۰) تا (۱۰۰) نفر می‌باشد.

کارفرما باید دارای دو شرط زیر است:

1-    حداقل به مدت یک سال پس از زمان تقسیط بدهی نسبت نیروی انسانی کارگاه خود را کاهش ندهد یا به عبارتی دیگر نیروی انسانی را حفظ نماید یا افزایش دهد.

2-    کارفرما نباید از تاریخ یک اسفند 1400 تا تاریخ یک اسفند 1401 کاهش نیروی انسانی داشته باشد و بایستی اشتغال را حفظ نموده باشد

نکته: در مواردی که تعداد کارکنان شاغل در کارگاه فعال نسبت به لیست اسفند ماه ۱۴۰۱ به واسطه بازنشستگی از کارافتادگی و یا فوت بیمه شده تقلیل یافته باشد مانع از بهره مندی کارگاههای مشمول از تسهیلات بخشودگی جرائم  نمیگردد.

 کارگاه‌هایی که در اسفند ماه ۱۴۰۱ فاقد لیست ارسالی می‌باشند، تعداد بیمه شدگان آخرین لیست ماه منتهی به اسفند ماه در سال ۱۴۰۱ مبنای تعیین نیروی انسانی کارگاه قرار می‌گیرد.