در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (20,360 امتیاز)
کارگرمون میگه بیمه نکنیم، ولی حق بیمه رو به خودش پرداخت کنیم. چه ریسک ها و مشکلاتی این توافق برای کارفرما می تونه پیش بیاره ؟
1 پاسخ
توسط (82,050 امتیاز)

بهترین پاسخ

توافق کارگر و کارفرما برای بیمه نکردن همراه با عواقبی برای کارگر و کارفرما می باشد

عواقب بیمه نکردن برای کارفرما

  • کارگر می تواند بابت بیمه نکردن از کارفرما شکایت کند، حتی اگر در محضر امضا داده باشد.
  • در شغل های پر خطر، امکان بروز حادثه برای کارگر و پرداخت هزینه های درمان به عهده کارفرما شود
  • در صورت از کارافتادگی کارگر در اثر حادثه ناشی از کار، از جمله عواقب شکایت از کارفرما این است که، تامین اجتماعی کلیه هزینه های درمان و 10 سال مستمری را از کارفرما مطابق ماده 66 دریافت می کند.

عواقب بیمه نکردن برای کارگر

  • برای دریافت بیمه بیکاری، بازنشستگی، از کار افتادگی، هزینه های درمان و... به مشکل میخورد.