در لیست بیمه توسط (20,300 امتیاز)
پرسنلی که از شرکت رفته بود مجدد به شرکت برگشته. آیا نیاز هست مجدد در اداره بیمه نامنویسی شود؟ در پرداخت حقوق سوابق قبلی در نظر گرفته شود ؟
1 پاسخ
توسط (81,530 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در زمینه حقوق، برگشت به کار بعد از ترک کار اگر در یک کارگاه این اتفاق افتاده باشد و تغییری در کارفرما ایجاد نشده باشد باید ادامه کار با همان حقوق قبلی صورت پذیرد و استخدام جدید نیست

در زمینه ترک کار در لیست بیمه،  شما باید دوباره تاریخ شروع بکار نامبرده را اعلام نمایید تا بیمه شده در کارگاه شما فعال گردد در غیر اینصورت موقع ارسال لیست