در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (27,950 امتیاز)
نحوه پرداخت حقوق لیسانس در کارگاهی که طبقه بندی مشاغل ندارد چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

عنوان شغل و مدرک تحصیلی لیسانس در کارگاه های فاقد طبقه بندی مشاغل تاثیری در حداقل مزد ندارد. بنابراین اگر کارگاه شما طرح طبقه بندی مشاغل ندارد، گروه شغلی لیسانس تاثیری در حقوق طبق قانون کار ندارد.

در کارگاه هایی که طبقه بندی مشاغل شده اند و به تایید اداره کار رسیده است، بر طبق طرح طبقه بندی مشاغل تایید شده، حقوق گروه شغلی لیسانس طبق قانون کار تعیین می گردد. نمونه ای از طرح طبقه بندی مشاغل براساس تحصیلات در جدول زیر آمده است:

طرح طبقه بندی مشاغل