ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

کارفرما  الزامی به پرداخت مزد ایام مرخصی استعلاجی ندارد و به شما حقوقی پرداخت نمی کند. این تامین اجتماعی است که حقوق مرخصی استعلاجی شما را پرداخت می کند، نه کارفرما.

در صورت تائید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی کارفرما مکلف به قبول مرخصی استعلاجی است. در صورت قبول نکردن مرخصی استعلاجی توسط کارفرما،  تنها راه شکایت به اداره کار است که البته توصیه می کنم این کار را انجام ندهید و بی خیال موضوع شوید. و فقط در صورتی که مدت مرخصی استعلاجی شما توسط تامین اجتماعی بسیار طولانی است در اداره کار شکایت کنید.