در دیه و بیمه خودرو توسط
دامادمابایه پژو تصادف کرده البته ماشی خودش نیسان بود ولی 5قسط ازبیمه اش راپرداخت نکرده ودرروز حادثه 5قسط معوقه راپرداخت کرد آیامیتواند ازبیمه استفاده کند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

هیچ مشکل خاصی نیست و درصورتی که پرداخت هم نکرده بودید شرکت به شما می گفت اقساط را پرداخت نمائید تا خسارت پرداخت گردد که شما قبل از گفتن شرکت اینکار را کردید .