در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,100 امتیاز)
جدول عیدی و سنوات سال 1401 رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

در زیر عیدی و سنوات 1401 توضیح داده شده اند:

عیدی 1401

مطابق قانون و روال سابق، حداقل عیدی برابر با ۶۰ روز دستمزد روزانه و حداکثر عیدی برابر با ۹۰ روز دستمزد روزانه است. البته مبلغ عیدی 1401 شامل کسانی می‌شود که یک سال کاری را تحت قرارداد شرکت بوده باشند. برای کارمندان و کارگران کمتر از این مدت، پرداخت عیدی به تناسب یک سال کاری انجام می‌شود. یعنی اگر کسی سه ماه آخر سال را با قرارداد شرکت کار کرده باشد، به اندازه این سه ماه عیدی خواهد گرفت.

حداقل عیدی سال 1401 = ۶۰ x حداقل دستمزد روزانه

 با در نظر گرفتن حداقل دستمزد روزانه ۱.۳۹۳.۲۵۰ ریال سال 1401، حداقل عیدی امسال به چیزی معادل ۸ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد رسید.

حداکثر عیدی سال 1401 = ۹۰ x حداقل دستمزد روزانه

با ضرب همان حداقل دستمزد روزانه 1401 در فرمول، حداکثر عیدی معادل ۱۲ میلیون و ۵۳۹ هزار و ۳۵۰ تومان خواهد بود. تنها در نظر بگیرید که حداقل و حداکثر عیدی 1401 با در نظر گرفتن حداقل دستمزد روزانه محاسبه شد.

حق سنوات 1401

حق سنوات، پاداش پایان کار می باشد که در پایان هر سال یا پایان هر قرارداد، از طرف کارفرما به کارگر پرداخت می شود.

فرمول محاسبه سنوات کارگر به این صورت است که به ازای هر سال کارکرد، یکماه آخرین حقوق تعلق می گیرد. در صورتی که کارگر کمتر از یکسال کار کرده باشد، به تناسب کارکرد وی از حق سنوات کامل سال می بایست به کارگر پرداخت کرد.