در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,040 امتیاز)

جدول عیدی کارگران 1401 برای حداقل و حداکثر عیدی رو می خواستم

1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

مطابق قانون و روال سابق، حداقل عیدی برابر با ۶۰ روز دستمزد روزانه و حداکثر عیدی برابر با ۹۰ روز دستمزد روزانه است. البته مبلغ عیدی 1401 شامل کسانی می‌شود که یک سال کاری را تحت قرارداد شرکت بوده باشند. برای کارمندان و کارگران کمتر از این مدت، پرداخت عیدی به تناسب یک سال کاری انجام می‌شود. یعنی اگر کسی سه ماه آخر سال را با قرارداد شرکت کار کرده باشد، به اندازه این سه ماه عیدی خواهد گرفت.

حداقل عیدی سال 1401 = ۶۰ x حداقل دستمزد روزانه

 با در نظر گرفتن حداقل دستمزد روزانه ۱.۳۹۳.۲۵۰ ریال سال 1401، حداقل عیدی امسال به چیزی معادل ۸ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد رسید.

حداکثر عیدی سال 1401 = ۹۰ x حداقل دستمزد روزانه

با ضرب همان حداقل دستمزد روزانه 1401 در فرمول، حداکثر عیدی معادل ۱۲ میلیون و ۵۳۹ هزار و ۳۵۰ تومان خواهد بود. تنها در نظر بگیرید که حداقل و حداکثر عیدی 1401 با در نظر گرفتن حداقل دستمزد روزانه محاسبه شد.