در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (28,470 امتیاز)
برای شکایت از کارفرما، نمونه استشهاد محلی برای اداره کار می خواستم
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ

هر یک از کارمندان و افرادیکه از نحوه حضور و مدت کارکرد شما در کارگاه و محل کار اطلاع دارد ، میتواند نسبت به تکمیل استشهادیه مربوطه اقدام نماید.

ضمن اینکه استشهاد یک اماره است و شما میبایست برای احقاق حق خود در اداره کار ، از مدارک و مستندات محکم تری مانند لیست بیمه ، قرارداد، پرینت واریز حقوق و ... استفاده نمایئد. استشهادیه را باید در روز جلسه همراه خود داشته باشید

در یک برگه، خود را معرفی کنید و اعلام کنید از چه مدت تا چه مدت مشغول به چه کاری برای چه کارفرمایی بودید. سپس، از همکاران و یا همسایگان بخواید که امضا کنند.