انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

برای نصب نرم افزار لیست دیسک 1401 ابتدا از طریق لینک زیر نسبت به نصب نسخه قدیمی نرم افزار لیست دیسک اقدام کنید:

دانلود نرم افزار لیست بیمه

بعد از نصب نسخه قدیمی نسبت به بروزرسانی آن به نرم افزار لیسک 1401 اقدام کنید.

فایل بروزرسانی : نرم افزار لیست دیسک 1401

برای بروزرسانی نیاز به حذف یا نصب مجدد برنامه لیست بیمه نمی باشد و فقط کافیست فایل جدید نرم افزار لیست بیمه را در مسیر نصب برنامه جایگزین فایل قبلی شود (کپی شود)

:مسیر (پیشفرض)که برنامه در آن نصب شده است
C:\programFile\Tamin
ویا
C:\Program Files (x86)\Tamin

در صورتی که برنامه در مسیر پیش فرض نمی باشد می توانید بر روی آیکون برنامه لیست بیمه کلیک نمایید و روی گزینه
properties
کلیک کرده. سپس روی گزینه
open file location
کلیک کرده تا به پوشه نصب نرم افزار لیست بیمه هدایت شوید، پس از آن فایل را در محل برنامه جایگزین (پیس) نمایید

برای انتقال فایل به دسکتاپ (صفحه اصلی) کامپیوتر بر روی
prjList.exe
در فولدر نصب برنامه راست کلیک کرده سپس از منو های باز شده روی
send to
میریم و گزینه
desktop (create shortcut)
انتخاب می کنیم.

حتما قبل از هر گونه تغییر در نرم افزار لیست دیسک ورژن قبل، از اطلاعات لیست بیمه خود بک آپ تهیه نمایید تا در صورتی که به هر علت مشکلی در آپدیت به وجود آمد اطلاعات شما محفوظ بماند