در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (27,490 امتیاز)
در جلسه سازش اداره کار چه مواردی رو باید در نظر بگیریم ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بهترین پاسخ

اگر بنا به دلایل مختلف بین کارگر و کارفرما اختلافی پیش آید، ابتدا سعی می شود از طریق صلح و سازش در جلسه سازش در اداره کار اختلاف مطرح شده حل و فصل شود. در نهایت اگر از این طریق مشکل بین آن ها برطرف نشد، موضوع به هیات تشخیص و حل اختلاف ارجاع داده می شود.

سازش طرفین در هر مرحله از رسیدگی امکان پذیر است. این سازش چنانچه در جلسه رسیدگی حاصل شود، هیات سازش حاصله را در صورت جلسه درج و به امضاء طرفین می رساند. سازش نامه فوق نسبت به طرفین و وارث و قائم مقامی قانونی آن ها نافذ و معتبر است و مانند احکام قطعی مراجع حل اختلاف به موقع اجرا گذاشته می شود.

چنانچه طرفین در خارج از هیات با تنظیم سند رسمی به سازش رسیده باشند، هیات بر اساس سازش نامه مذکور مبادرت به انشاء رای می نماید و چنانچه سازش غیررسمی صورت پذیرفته باشد، در این صورت هیات با دعوت از طرفین و با احراز صحت سازش نامه مبادرت به انشاء رای وفق مفاد آن می نماید و در غیر این صورت رسیدگی را ادامه داده و به نظر خود رای صادر می کند.