بهترین پاسخ

نمونه رای هیات تشخیص اداره کار - شماره 1:

در خصوص رسیدگی به دادخواست مطروحه فوق هیات پس از بحث وتبادل نظر واستماع اظهارات طرفین و با عنایت به بررسی محتویات پرونده با احراز رابطه کارگری وکارفرمائی موضوع مواد 2و3 قانون کار فیمابین متداعیین از تاریخ 02/07/87 لغایت 31/06/92 با دستمزد ثابت ماهیانه 750/958/5 ریال (با احتساب افزایشات قانونی) و قطع همکاری ناشی از عدم نیاز از سوی خوانده که هیات باتفاق آراء با عنایت به بررسی های معموله خواهان را مستحق دریافت مطالبات ذیل دانسته و مقرر می دارد کارفرمای موصوف جمعا به مبلغ ------------ریال (---------ریال) به شرح زیر در وجه خواهان پرداخت نماید.

  • مبلغ ------ ریال بابت سنوات خدمت باستناد ماده 158 قانون کار
  • مبلغ ------ ریال از بابت عیدی و پاداش 92 باستناد مصوبه مورخ 06/12/70 مجلس شورای اسلامی
  • مبلغ ------ ریال از بابت حقوق و مزایای معوقه ایام کارکرد با کسر مبالغ دریافتی باستناد ماده 37 قانون کار
  • مبلغ ----- ریال از بابت مانده مرخصی استحقاقی باستناد مواد 66 و 71 قانون کار

ضمنا کارفرما موظف است باستناد ماده 148 قانون کار نسبت به واریز حق بیمه خواهان به سازمان تامین اجتماعی وفق مقررات ان سازمان در صورت عدم پرداخت اقدام نماید.

نمونه رای هیات تشخیص اداره کار - شماره 2:

در خصوص دادخواست آقای محمد فرزند  ….، علیه شرکت … ، و به خواسته رسیدگی به اخراج و مطالبه به شرح دادخواست تقدیمی شماره ۵۶۹۱ مورخ ۸۶۱۲ / ۲۶ هیات تشخيص ضمن دعوت از طرفین به جلسه رسیدگی و ا /ستماع اظهارات خواهان و خوانده ضمن احراز رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع مواد دو و سه قانون کار با توجه به نحوه اظهارات خواهان نطع یک جانبه رابطه کاری کارگر را در تاریخ ۸۶/ ۱۲ / ۲۵ محرز دانسته ادعای خواهان را | در باب اخراج از کار محکوم به رد می نماید. و اما از بابت مطالبات کارگر با توجه به عدم ارائه دلائل مثبته پرداختی از ناحیه مدیرعامل شرکت، خوانده را مکلف به پرداخت مبالغی به شرح زیر در حق خواهان می نماید اس بابت حقوق معوقه از تاریخ ۸۶/ ۶ / ۲۱ الی ۸۶/ ۱۲ / ۲۲ پس از کسر مبلغ ۵۴۵۰۰۰۰ ریال دریافتی مبلغ ۵۰۲۲۲۵۰ | ربال مند به ماده ۳۷ قانون کار ۲- بابت عیدی سال ۸۶ مبلغ ۳۶۰۹۱۶۷ ریال مستند به مصوبه مورخ ۷/ ۱۲ /۶ مجلس شورای اسلامی

٣- بابت کالاهای اساسی سال ۸۶ مبلغ ۱۱۸۸۳۲۳۲ ریال م دا به مصوبه شورای عالی کار مجموعا مبلغ ۹۸۱۴۹۵۰ (نه میلیون و هشتصد و چهارده هزار و نهصد و پنجاه ريال) رأی صادره مستند به ماده ۱۵۹ قانون کار ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در هیأت حل اختلاف است.

نمونه رای هیات تشخیص اداره کار - شماره 3:

نمونه رای هیات تشخیص اداره کار