در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه تکمیلی رانندگان برون شهری چگونه امکان پذیر میباشد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

رانندگان تاکسی-آژانسها-درون شهری و برون شهری-وانت بارها و بطور کل تمام رانندگان ابتدا باید در اتحادیه صنفی خود عضو شوند

بعضی از اتحادیه های صنفی اقدام به عقد قرارداد با شرکت های بیمه کرده اند که اعضای خود را به بیمه گر اعلام و بیمه درمان تکمیلی خریداری میکنند که شما میتوانید از این طریق اقدام نمایید

روش دیگر استفاده از بیمه نامه های درمان تکمیلی انفرادی شرکتهایی همچو ملت یا کمک رسان و یا ... میباشد

اگر نیاز به راهنمایی در خصوص بیمه نامه های انفرادی  یا خرید بیمه نامه دارید با بنده تماس بگیرید