در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط بیمه تکمیلی رانندگان سنگین برون شهری چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

داشتن کارت هوشمند برای ثبت نام در بیمه تکمیلی رایگان رانندگان اجباری می باشد

رانندگان شاغل در بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا، باید برای دریافت خدمات لازم است به مراکز ارائه کارت هوشمند در سرتاسر کشور مراجعه کنند و اطلاعات خود را تکمیل و ارائه بدهند.

مدارک لازم برای ثبت نام بیمه درمان تکمیلی رایگان رانندگان

  • شماره شباء بانکی راننده
  • کارت ملی و شناسنامه همسر
  • تکمیل روند ثبت نام بیمه درمان تکمیلی رانندگان

در مرحله اول فقط رانندگان و همسران‌ با ارائه مدارک لازم تحت پوشش رایگان بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند و در مرحله دوم تمامی اعضای خانواده‌های نیز تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.