در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (22,650 امتیاز)
نحوه محاسبه حق ماموریت در روز جمعه چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (114,850 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
در صورتی که کارگر در روز جمعه در حال ماموریت باشد، برای وی کارکرد کامل لحاظ شده و مانند سایر کارگران ، مستحق استفاده از تعطیلی جمعه خواهد بود. اما در صورتی که در حین مأموریت از تعطیلی آن روز استفاده کرده و کارکردی نداشته باشد ، فقط مشمول حق مأموریت می باشد.

اگر به جای جمعه یک روز دیگر هفته تعطیل باشد علاوه بر حق ماموریت فوق العاده جمعه کاری نیز به وی تعلق می گیرد اما اگر روز دیگری از هفته به جای جمعه تعطیل نباشد، با توجه به اینکه ساعات کاری وی بیشتر از 44 ساعت در هفته می شود 40 درصد مزد روزانه نیز تعلق می گیرد.