دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (137,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

به ماموریت خارج از کشور در قانون کار اشاره ای نشده است. اگرچه در ماده ۴۶ قانون کار که در زیر آمده است، می توان ماموریت خارج از کشور را تحت فوق العاده ماموریت در نظر گرفت.

ماده 46 قانون کار

به کارگرانی که به موجب قرارداد یا موافقت بعدی به ماموریتهای خارج از محل خدمت اعزام می‌شوند فوق‌العاده ماموریت تعلق می‌گیرد.‌این فوق‌العاده نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگران باشد همچنین کارفرما مکلف است وسیله یا هزینه رفت و برگشت آنها را تامین نماید.

تبصره - ماموریت به موردی اطلاق می‌شود که کارگر برای انجام کار حداقل 50 کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب در محل ماموریت توقف نماید.

لذا برای ماموریت خارج از کشور، کارفرما می بایست هزینه رفت و برگشت را پرداخت کند. همچنین، فوق العاده ماموریت حداقل به میزان مزد ثابت روزانه نیز تعلق می گیرد.