در سایر توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام لطفا در خصوص نکات ضعف قوانین بیمه های دریایی اطلاع رسانی فرمائید
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز لطفا سوال خود را با جزییات مطرح نمایید.

بیمه های دریایی شامل بیمه ی خود  وسایل حمل و نقل دریایی و بیمه های باربری و حمل و نقل می باشد.

قوانین بیمه دارای نقطه ضعف نیستند بلکه برای موارد با ریسک بالا دارای ملاحظات و حساسیت های بیشتر است.

در صورت اطلاع از موارد های ریسک و جزییات آن میتوانید به صورت خصوصی پیام داده و یا مجدد سوال خود را واضح تر مطرح نمایید.