در بیمه بیکاری توسط
سلام ببخشید بنده تاریخ94/12/2با نامه اتمام قرارداد و عدم نیاز کارفرما از کار بیکار شده ام و جهت بیمه بیکاری به اداره کار مراجعه کردم.اکنون که بازرس اداره کار به کارگاه جهت بازرسی رفته است چون کارفرما متوجه شده من جهت گرفتن حق و حقوق خود قصد شکایت دارم به بازرس اداره کار اظهار نمودند بنده به علت مشکلات شخصی رفته ام و آنها قصد بیرون کردن اینجانب نداشته اند بنظرتون چه راه کاری وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

باتوجه به نامه ای که اشاره فرمودید که کارفرما طبق آن عذر شما را خواسته اقدام نمایید و به بازرسی شعبه و اداره کار مراجعه مجدد بفرمایید