در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید،یکسال آخر بیمه تا چندروز غیبت داشتن بیمه مشکلی در بیمه بیکاری ایجاد نمیکنه؟منظور از یکسال آخر ک میگن بیمه مستمر باشه یعنی چی؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق بند ۱ تفاهم نامه مشترک  مصوب سال ۱۳۸۴  برای برخورداری از  مقرری بیمه بیکاری حداقل یک سال سابقه مستمر لازم است  ولی تا دو ماه خلا بیمه ناشی از سوی کارفرما بدون دخالت کارگر  از سوی کمیته بیمه بیکاری قابل اقماض است  و  باید مدارک آن در سامانه بیمه بیکاری  بار گذاری شود