در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

میزان حقوق دریافتی بازنشسته بیمه کشاورزان روستایان و عشایر در سال 1401 چقدر می باشد و تفاوتش با بیمه تامین اجتماعی چقدر می باشد.
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
مبلغ مستمری در صندوق روستائیان و عشایر وابسته به سطوح 8 گانه درآمدی می باشد و در نتیجه در سال 1401 برای سطح یک مبلغ  1/000/000 تومان و برای سطح 8 مبلغ 2/660/000 تومان می باشد .

مهمترین تفاوت هایی که صندوق روستایی با صندوق تامین اجتماعی دارد مبلغ پرداخت حق بیمه و نیز مبلغ مستمری است که در صندوق روستایی در مقایسه با صندوق تامین اجتماعی خیلی کمتر می باشد.