در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
برای دریافت سوابق بیمه قابل استناد برای بانک حتما باید به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنیم یا کارفرما هم میتواند استعلام بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام مي توانيد از طريق كارگزاري بيمه اقدام كنيد و يااز طريق سايت سازمان تامين اجتماعي es.tamin.ir اقدام نماييد البته امكان بهره برداري در اين سايت براي ادارات دولتي و بانكها موجود است و بانك مستقيما با نام كاربري وگذر واژه شما مي تواند وارد شده و اطلاعات را مشاهده و پرينت بگيرد