در سوابق بیمه توسط (22,500 امتیاز)
گذرواژه تامین اجتماعی رو فراموش کردم. چگونه می تونم بدون گذرواژه سوابق بیمه خود را مشاهده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای مشاهده سوابق بیمه کد USSD تلفن همراه تامین اجتماعی در سال 1401 غیرفعال می باشد.

در واقع، فقط به دو صورت می توان سوابق بیمه را مشاهده کرد:

  1. از طریق سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی (نگران نباشید، امکان بازیابی گذرواژه و دریافت گذرواژه جدید وجود دارد)
  2. از طریق مراجعه حضوری به کارگزاری های تامین اجتماعی

همچنین، در صورتی که گذرواژه خود را فراموش کردید، می تونید از طریق راهنمای زیر گذرواژه جدید دریافت کنید:

بازیابی گذرواژه سوابق بیمه

برای بازیابی گذرواژه به لینک زیر از سایت تامین اجتماعی مراجعه کنید:

https://profile.tamin.ir/view/#/forgotten-password

سپی، کد ملی خود را وارد کنید. بعد از آن پیامکی حاوی کد احراز هویت برای شما ارسال می شود. کد احراز هویت را ثبت کرده و سپس در قسمت گذرواژه جدید، گذرواژه جدید خود را وارد کنید

توجه داشته باشید صفحه کلید به زبان انگلیسی (EN) باشد.

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • صرفا شامل حروف بزرگ و کوچک لاتین و اعداد باشد

    حداقل هشت حرف باشد

    حداقل شامل یک حرف بزرگ باشد

    حداقل شامل یک حرف کوچک باشد

    حداقل شامل یک عدد باشد

    شامل کد ملی نباشد

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg95 (توجه داشته باشید، حرف B بزرگ است)

پس از ثبت گذرواژه جدید، از طریق لینک زیر به سایت سوابق بیمه ورود کنید

https://account.tamin.ir/auth/login

برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل نیز می توانید از طریق لینک بالا اقدام کنید.