در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
آیا می‌توان بعد از گرفتن بیمه بیکاری یا گرفتن ادامه آن چون بیمه من ۱۰۴ ماه بود و۱۸ ماه بیکاری گرفتم الان سربازی ام را خرید و۲۰ ماه بدون آن ۱۸ ما بیمه بیکاری اضافه شده البته هنوز یک ماه از بیمه بیکاری ام مانده  و به دلیل داشتن روحیه خیلی خراب و بیماری های اعصاب و بیماری بدنی ، گرفتن بیمه بیکاری ادامه یا استعلاجی بیمه برای مدتی
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام دریافت بیمه بیکاری سقف دارد و طبق سابقه کاری افراد متاهل و مجرد متفاوت هست، به سوابق دوران خدمت سربازی بیمه بیکاری تعلق نمی‌گیرد، مرخصی استعلاجی فقط به کارگران مشمول قانون کار که بیمه اجباری هستند طبق گواهی پزشک تعلق می‌گیرد، شما با توجه به اینکه ۱۰۴ ماه سابقه کار دارید و ۱۸ ماه بیمه بیکاری دریافت کرده اید باید حداقل ۱۷ ماه بیمه اجباری پرداخت کنید تا مجددا تا سقف ۸ ماه مشمول دریافت بیمه بیکاری باشید با تشکر