در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
درهمین سایت درخصوص سوال آیا حق سنوات اخراجی نیروهای مسلح پرداخت میشود،این پاسخ داده شد:

بله باداشتن سابقه بالای ۱۷سال حق سنوات پرداخت میشود.

لطفا ماده قانونیش را اعلام فرمایید.ممنون
2 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)
ماده 115 قانون نیروهای مسلح اعلام میدارد به پرسنلی که سوابق خدمتی آنان بازخرید میشود به ازاء هر سال خدمت قابل احتساب از نظر بازنشستگی مبلغی معادل یک برابر ونیم آخرین حقوق و مزایا پرداخت خواهد شد.این بازخریدی می تواند ناشی از ارای هیات های رسیدگی به تخلفات موضوع ماده 104 باشد.  ضمنا در این ماده قانونی اشاره ای به مدت 17 سال ندارد.