در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

پدر من ۱۶ سال بیمه نیروهای مسلح رو داشت ولی بازخرید کرد و حق بیمه رو گرفت .

شرایط بیمه تامین اجتماعی براش به چه شکل هست ؟

حتی من شنیده بودم که میتونه بازنشستگی بگیره از نیروهای مسلح .

ممنون میشم راهنماییم کنید .
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
سلام

پدر شما برای بیمه شدن در صندوق تامین اجتماعی هیچ مانعی ندارند مگر اینکه شرایط سنی که در بعضی موارد وجود داره از ورود ایشون به بیمه تامین اجتماعی جلوگیری کنه . به عنوان مثال برای شروع بیمه اختیاری حداکثر سن فرد 45 سال می تونه باشه و اگر فردی بیشتر از 45 سال سن داشته باشه ، مازاد سن رو باید سابقه بیمه داشته باشه یعنی اگر پدر الان 47 سال سن دارن باید 2 سال سابقه بیمه داشته باشند که بتونن بیمه اختیاری بشن و اگر ندارن نمی تونن بیمه اختیاری بشن .

وقتی نتونن بیمه اختیاری بشن باید بیمه اجباری بشن یعنی بیمه ای که یک کارفرما برای پرسنل نزد شعب سازمان تامین اجتماعی ارسال می کنه .

در اینجا هم اگر پدر بالای 50 سال سن داشته باشن ، بازرس سازمان تامین اجتماعی باید اشتغالش رو در کارگاه تایید کنه تا بتونه بیمه بشه

در مورد بازنشستگی نیروهای مسلح هم باید حائز شرایط باشن که طبق قوانین صندوق بیمه و بازنشستگی نیروهای مسلح انجام میشه

اگر پدر مبلغ حق بیمه رو دریافت نکرده بودن ، می تونستن با پرداخت مابه التفاوت مبلغ بیمه سابقه بیمه نیروهای مسلح رو به سابقه بیمه تامین اجتماعی تبدیل کنن

در پناه خرد خداوندی موفق و شاد باشید