در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام من حراست شیفت 12کار 24استراحت هستم.آیا ایام تعطیل رسمی برای ما اضافه کاری محثوب میشه؟ نوبت کاری با22.5درصد محاصبه میشه

یکی از دوستانمان ترک کار کرده و ما به مدت 20روز 12 12کار میکنیم.اون رو چطوری محاثبه میکنن.آیا اضافه کاری میشه من بجای اون وایسم تا یکی بیاد بجاش؟
1 پاسخ
قبل توسط (6,420 امتیاز)
سلام و عرض ادب. بله در صورت انجام کار در روز تعطیل رسمی یا هفتگی به شما اضافه کاری یا در اصطلاح تعطیل کاری لحاظ خواهد شد