در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من رمز عبور را فراموش کرده ام و در سایت هم بازیابی کرده ام و میگوید پیامک برای شما ارسال گردید .چند بار هم تلاش کرده ام ولی هیچ پیامکی یا اسم ام اس  برای من نمی آید؟
4 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

دقت کنید که همون تلفنی رو وارد کنید که به سازمان تامین اجتماعی در هنگام ثبت ارایه دادید.

این راهنما رو مطالعه کنید

آموزش روش بازیابی رمز عبور در سایت سمت سازمان بیمه تامین اجتماعی