در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

الان به مدت یکساله از دوتا گارگاه به صورت تمام وقت داره برام بیمه رد میشه(هر کارگاه بیمه ۱۰ملیون حقوق رو پرداخت میکنن جمعا ۲۰تومان) الان اگر یک کارگاه دیگه هم اضافه کنم و بیمه رد کنن(با دو کارکاه قبلی حمعا میشه ماهی ۳۰تومان) ایا منعی دارد؟ اگر دارد چه اتفاقی میافتد؟ چون نمیخوام کارگاه ها متوجه شن که چندجا مشغول به کارم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام تا سقف بيمه پردازي مصوب سازمان  در هر سال ايرادي ندارد ومازاد برآن ممكن نيست

سقف امسال حدود 29500 تومان مي باشد