در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام. وقت بخیر. بنده قبلا ۳ سال سابقه بیمه مشاغل آزاد داشتم که پس از قبولی در آزمون وکالت، تحت پوشش بیمه اجباری صندوق حمایت کانون وکلا قرار گرفتم. با توجه به این که بیمه صندوق مزبور فاقد پوشش درمانی است و از طرف دیگر وجود سه سال سابقه، همزمان حق بیمه تامین اجتماعی را هم پرداخت کردم. اما اخیرا متوجه شده ام که هر فرد تنها می تواند عضو یک صندوق بیمه باشد. با این اوصاف آیا از جهت پرداخت همزمان دو حق بیمه برای من مشکلی ایجاد می گردد؟

همچنین با توجه به این که سابقه بیمه مشاغل آزاد قابل انتقال به صندوق کانون وکلا نیست، آیاراهی برای استفاده از سابقه تامین اجتماعی و حق بیمه هایی که تا کنون پرداخت کرده ام، وجود دارد؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام امکان برخورداری از مزایا و خدمات دوصندوق وجود ندارد و  پرداخت هم زمان بیمه در دو صندوق هم ارزشی برای بازنشستگی ندارد چون امکان بازنشسته شدن از دوصندوق وجود ندارد  اگر امکان دارد سابقه بیمه کانون وکلا را به تامین اجتماعی انتقال دهید در غیر اینصورت می توانید حق بیمه پرداخت شده در صندوق تامین اجتماعی را پس بگیرید