در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

بنده از کار اخراج شدم و رای هیات تشخیص بازگشت به کار بود. اجراییه از دادگستری گرفتم و کارفرما با بازگشت موافقت کرده اما میخواهم استعفا دهم. سوال من این است که ۶ ماه از اخراج من میگذرد ولی هیات کارفرما را ملزم به پرداخت فقط حقوق سه ماه کرده و مابقی را رای بازگشت داده که از زمان ابلاغ تا زمان اجرا سه ماه طول کشید. حق و حقوق این مدت را کارفرما پرداخت نمیکند. ایا با وجود استعفا میتوانم به اداره کار شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. بابت پرداخت حقوق معوقه سه ماه می توانید شکایت کنید.