در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
میخاستم بپرسم چه بیمه ای اتباع راهم پوشش میدهد به صورت انفرادی واینکه چه مدت بعداز بیمه میتواند ازآن استفاده کند

اگرهم بیمه ای پیشنهاد دارید که بلافاصله بتوان استفاده کرد معرفی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام اتباع خارجی در صورتی که روادید یامجوز کار  داشته باشند و مشغول به کار باشند می توانند بیمه تامین اجتماعی به فراخور شرایط خود شوند از بیمه اجباری گرفته تا بیمه مشاغل و اختیاری و...غیره  استفاده نمایند