در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام-خانمم بیمه قالیبافی می باشد و خودم هم شاغل و بیمه تامین اجتماعی میباشم میخواستم بدانم آیا بازنشسته شدیم خانمم بعد از فوت اینجانب میتواند علاوه بر حقوق خود حقوق من را هم دریافت کند در صورت عدم امکان حقوق اینجانب که بیشتر میباشد را میتواند دریافت کند؟

با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام و تبریک سال نو به شما ،

طبق قانون خانم های حداقل 55 سال بازنشسته محسوب می شوند  ، یعنی شما باید 13 سال دیگر حق بیمه بدهید که با این 7 سال بشود 20 سال سابقه و معادل 20 روز حقوق 5 سال آخر به شما تعلق می گیرد ف اگر هدف شما صرفا بازنشستگی است با بنده تماس بگیرد تا بصورت رایگان طرح هایی که برای شما مناسب است را برایتان تشریح نمایم.