در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام -مستمری از کارافتادگی کلی غیر از مستمری حقوق بازنشستگی است؟منظورم اینکه مستمری حقوق بازنشستگی بعداز 30سال میدهند واون ربطی به مستمری از کار افتادگی کلی ندارد و یا نه    اون مستمری کار افتادگی کلی همان حقوق بازنشتگی بیمه تامین اجتماعی است که بخاطر شرایط خاص (از کار افتادگی)زود تر از موعد وصل وپرداخت میگردد؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تفاوت دارد مستمری از کار افتادگی در صورت تایید توسط کمیسیومن پزشکی بدون در نظر گرفتن مدت سابقه بیمه بر قرار میگردد