در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من یک خانم با ۲۱ سال و سنم ۴۲ سال هست

 شهریور ۱۴۰۰ با حداقل حقوق سه میلیون و پانصد در شرکتی بعنوان کارمند مشغول بکار بودم

 از شهریور ۱۴۰۰ لیست بیمه من از شرکتی که عضو هیئت مدیره و مدیرعامل هستم با حقوق پانزده میلیون رد شد و امسال با توجه به افزایش قانونی حقوق ۲۱ میلیون در حال رد شدن میباشد. و میخوام شهریور ۱۴۰۲ درخواست بازنشستگی بدم ایا برای من ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی میانگین دوسال اخر خواهد بود؟ و آیا با ۲۲ سال سابقه بازنشسته میشم؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
بازنشستگی زنان با 42 سال سن و 20 سال سابقه بر اساس سنوات پرداخت می باشد.