در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من 5سال است که از بیمه بیکاری استفاده میکنم .همان تور اطلاع دارید که حساب حقوق بازنشستگی براساس دوسال اخر پردا بیمه حساب میشود سوالم این است که آیا حساب حقوق بازنشستگی من شامل افزایش حقوق این5سال میشود یا همان 5سال قبل که بیمه پرداخت شده مبنای حساب میشود باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
سلام

مبنای محاسبه ی مبلغ بازنشستگی در هر صورت میانگین دو سال آخر است .  از آنجایی که دو سال آخر سابقه ی بیمه ی شما جزء بیمه بیکاری بوده ، همان دو سال مبنای محاسبه ی بازنشستگی قرار می گیرد .

در صورتی که سابقه ی کار شما 30 سال کامل باشد و حقوق بازنشستگی شما کمتر از حداقل حقوق بازنشستگان باشد ، مبلغ حداقل حقوق مصوب برای بازنشستگان با 30 سال سابقه به شما پرداخت خواهد شد .

در پناه خرد خداوندی شاد و موفق باشید

محسن هوشیاری

مشاور روابط کار