در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من در شرکت خصوصی مشغول به کارم ولی چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیمم را کامل رد کنم .مثلا ۱۲ روز میرم سرکار.آیا اگر ۶ ماه اینجوری برام بیمه رد شده باشه میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟یا حتما باید مابقیش را خودم پرداخت کرده باشم یعنی ۳۰ روزه پرداخت شده باشه؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام برای برخورداری از مقرری بیمه بیکاری باید ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه اجباری داشته باشید و از طریق طرح شکایت اقدام کنید یا اینکه یک سال سابقه بیمه را داشته باشید و از طریق  قرارداد اقدام کنید و در هر دو صورت بصورت غیر ارادی بیکار شده باشید