در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
آیا امکان برقراری بیمه خویش فرما بدون درخواست دفترچه بیمه به صورت آنلاین وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام. بله از طریق سایت es.tamin.ir اقدام کنید و پس از ثبت نام  و دریافت کد و گذرواژه  وارد  قسمت بیمه شدکان  در گزینه یکی به آخر با عنوان بیمه های خاص وارد شده ضمن مطالعه راهنما هر کدام از گزینه ها را که خواستید انتخاب کنید ۱۲ درصد فقط بازنشستی و فوت بعد بازنشستگی ۱۴ درصد فوت و بازنشستگی و ۱۸ درصد فوت بازنشستگی و از کارافتادگی دار هر سه گزینه فاقد خدمات دفترجه درمان بوده و درصورت نیاز به خدمات درمابایستی به ازای هر سر عائله ۷۱۶۰۰  تومان پرداخت کنید