در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام،حدود یک سال در مشاغل سخت و زیان آور کار کرده ام و بلافاصله به سربازی رفته ام و بعد از سربازی با ۵ ماه  وقفه دوباره در همان شغل قبلی مشغول به کار شدم ابا این ۵ ماه وقفه توالی سختی کار را به هم می زند یا خیر
  • 🚩 دلیلی ندارم | 👮 Ali khosravi | 💬 “پاسخ اشتباه است”
2 پاسخ
توسط (6,060 امتیاز)
با سلام. در صورت وقفه بیش از یکسال منجر به قطع توالی خواهد شد. مدت خدمت نظام وظیفه بعنوان مشاغل سخت لحاظ نمی گردد.