در بیمه بیکاری توسط
سلام بنده مدتی دریک شرکت مشغول به کار بودم از اول سال 93 تااخرسال94 بعداز نوروز که کارگاه تعطیل بوده 95/1/15به کارگاه مراجعه کردم که گفتندقرار داد شما تمام شده  واحتیاج به نیرو نداریم بعدکه رفتم اداره کار برای شکایت گفتند اگر قرار داد داری بیار شکایت نمیخاد بعدازدوندگی و اومدن جواب اداره کار میگن بیمه بهت تعالق نمیگیره چون تاریخ اخراجت رو از95/1/15 پس برج یک مشغول به کار بودی حالا ازشماخواهش میکنم یه راهنمایی بکنید ممنون
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

بیمه بیکاری بسته به کسی که بدون میل و اراده بیکار شده و بسته به میزان سابقه رد شده بیمه تعلق می گیره.

به راهنمای زیر مراجعه کنید.

شرایط بیمه بیکاری