در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
دختری هستم مجرد تحت تکفل پدرم که چن  سال فوت شده بیمه تامین اجتماعی (مستمری بگیر)

پارسال جایی مشغول به کار شدم ولی الان بیکارم     سازمان تامین اجتماعی متوجه شده که من پارسال شاغل بودم   و الان خاستنم که برم به سازمان شون

الان چی میشه   جریمه ام میکنن !? یا از بیمه پدرم بیرونم میکنن   !? دفترچه ام رو میگیرن !? میشه راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در هر زمان اگر شما مجرد و فاقد کار و اشتغال باشید می توانید از مستمری پدر استفاده کنید