توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر و مادرم از هم جدا شدند و هرکدوم ازدواج مجدد داشتند،من تک دختر بودم و تحت تکفل پدرم.مادرم بازنشسته آموزش و پرورش بودند و۵سال هست که به رحمت خدا رفتند.یکسال هست جدا شدم و به تازگی به من گفتند میتونم از حقوق مادرم استفاده کنم.آیا بااینکه من تحت تکفل مادرم نبودم،حقوق ایشون به من تعلق می گیره؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورتی که منبع درآمدی  نداشته باشید  می توانید از حقوق مادر منتفع شوید