در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید .بنده پدرم از نیروهای اخراجی نیروی انتظامی است و در حال حاضر سه پنجم حق عائله مندی را دریافت می نماییم خواستم بدونم چون پدر ایثارگر است بر مبنای چه قانون یا بخشنامه ای ما میتوانیم سه پنجم را تبدیل به چهارپنجم نماییم؟ ممنون میشوم کمکم نمایید من هرچقدر سرچ کردم نتوانستم قانونی پیدا کنم مبنی بر تعلق چهارپنجم حق عائله مندی به ایثارگران اخراجی
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

در ماده ۱۷۴ قانون مقررات استخدامي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و ماده۱۹۰ قانون استخدام نیروی انتظامی ، مقررشده است به عائله تحت تكفل نیروهای اخراجی وجوهي معادل سه پنجم حقوق پرداخت گردد و قانونی در خصوص پرداخت چهار پنجم وجود ندارد.