در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام با تشکر میشه یه توضیحی در مورد چیزهایی که به فرد اخراجی نیروهای مسلح تعلق میگیره بدین.مثل حقوق و حق بازنشستگی و... .

و یه فردی رو که 19 سال سابقه داره اخراج میشه؟

یه توضیحی بدین ممنون میشم.
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

اخراج از نیروهای مسلح ارتباطی به میزان سابقه خدمتی ندارد و هر فردی باهر سابقه ای درصورتیکه حکم اخراج وی توسط سازمان قضایی ن.م داده شود از نیروهای مسلح منفک و اخراج می گردد.

در رابطه با حقوق و مزایا چون بالای ۱۵سال سابقه خدمت دارید سه پنجم حقوق شما و درصورت داشتن سابقه ایثارگری چهارپنجم حقوق به عائله تحت تکفل شما تعلق میگیرد. اما خود شما به هیچ عنوان از پوشش بیمه و حقوق برخوردار نخواهید شد. همچنین از مزایایی چون هدیه ازدواج فرزندان یا کمک هزینه های فوت محروم خواهیدبود.