در سایر توسط (100 امتیاز)
بنده با قاضی راجع به عدم شمولیت توقیف حساب گفتگویی داشتم که فرمودند موسسات عمومی شامل شرکت های آب و فاضلاب استانی جزو این قانون(عدم توقیف محکوم به دولت) بحساب می آیند .هیچ منطق قانونی صحبت های ایشان ندارد زیرا

بر اساس اساسنامه شرکت مذکور ۵۱ درصد غیر دولتی است و هیچ بودجه سنواتی ندارد و بر اساس ماده ۳ تاسیس شرکت های آب و فاضلاب و ماده ۳ قانون مدیریت خدمات کشوری دارای استقلال مالی است و در آرای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری و دیوان عالی غیردولتی تشخیص داده شده و همچنین نظریات مشورتی قوه قضاییه بیانگر عدم شمولیت شرکت مذکور در قانون محکوم به دولت می باشد.پاسخ کتبی هم به بنده ندادند آیا پرونده را به شعبه تجدید نظر ارجاع بدهم نتیجه میگیرم؟
1 پاسخ
قبل توسط (6,220 امتیاز)

 اداره اب و فاضلاب جزو نهادهای عمومی غیر دولتی موضوع تبصره ماده 5 قانون‌محاسبات عمومی کشور مصوب 1366نمی‌باشند از سوی دیگر مطابق ماده 6 اساس نامه شرکت مهندسی آب و فاضلاب در ابتدای شکل گیری صد درصد سهام متعلق به دولت بوده است و متعاقبا بخشی از آن واگذار شده است و همچنین مطابق ماده 4 اساسنامه ‌ارکان شرکت شامل مجمع عمومی ، هیأت مدیره و مدیرعامل ، بازرس و حسابرس همگی توسط وزیر نیرو (‌رئیس مجمع عمومی) ، وزیر امور اقتصادی و دارایی ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی‌کشور ،وزیر کشور و وزیر مسکن و شهرسازی تعیین می شوند لذا به نظر می رسد نظر قاضی درست باشد لذا اجرای احکام دادگستری و ادارات ثبت اسناد و املاک و سایر مراجع قانونی دیگر مجاز به‌توقیف اموال منقول و غیر منقول وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی که اعتبار و بودجه لازم را جهت پرداخت محکوم به ندارند تا تصویب و ابلاغ بودجه‌یک سال و نیم بعد از سال صدور را ندارند . هرچند امکان تجدید نظر خواهی برای شما وجود دارد.