در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من از کار افتاده تامین اجتماعی هستم

پارسال یکی از دوستان کار برقی انجام میداد به من پیشنهاد داد با هم بریم  یک کار در یکی از  سازمنها گرفته بود و با هم رفتیم و در آنجا من دچار برق گرفتگی شدید و سوختگی با برق شدم و ایشان ریالی برای من هزینه نکرد و خودم مبلغ ۶۰ میلیون از جیب خودم هزینه کردم الان میخاستم ازش شکایت کنم که ایشان مرا تهدید کردن که اگر شکایت کنم به سازمان تامین اجتماعی گزارش میکنم تا مستمری از کار افتادگیت را قطع کنن،به نظر شما چکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. قاعدتا در صورت اعلام کارفرما به سازمان تامین اجتماعی و اثبات این موضوع به سازمان، مستمری ازکارافتادگی شما را قطع خواهند کرد. لذا راهکار قانونی در این خصوص وجود ندارد زیرا شما با توجه به ازکارافتادگی حق اشتغال بکار نداشتید.