در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام ودرود

پدرم ۶۰سال سن داردحدود ۱۵سال برای کارفرمایی کار میکرده که تنها ۳ماه برای پدرم بیمه پرداخت کرده ومابقی این سالها را پرداخت نکرده است آیا میتواند پیگیری کند واز کارفرما شکایت کند بابت بیمه نکردن وی طی این ۱۵ سال
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورت داشتن مدارک مستدل و قانونی اعم از پرینت واریز حقوق از سوی کار فرما در وجه پدر شما و یا قراردادکار در آن ایام و....  را داشته باشید می توانید در اداره کار اقدام به طرح دعوی به خواسته الزام کارفرما به اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار و واریز حق بیمه ایام اشتغال نمایید