در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من عمل واریس( طنابی) انجام دادم بیمه گر پایه سهم خودش رو پرداخته اما  بیمه تکمیل درمان میگن زیبایی هست در صورتی که طبق نیر سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت عمل درمانی محسوب میشه برای پیگیری عدم پرداخت جه اقداماتی میتونم انجام بدم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام درصورتی که در قراردادمنعقده بیمه تکمیلی با  سازمان شما جزء تعهدات بیمه گر باشد مکلف به پرداخت هزینه آ ن می باشد در غیر اینصورت  خیر.  درضمن   اگر  از نظر سازمان نظام پزشکی  و شبکه بهداشت عمل مذکور  زیبایی تلقی نمی گردد نظر مکتوب  موافق آنان را اخذ نموده وطی درخواستی به شعبه مرکزی بیمه مربوطه و بیمه مرکزی  موضوع را انعکاس دهید