در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام پدربنده ۱۵سال سابقه پرداخت بیمه روستایی دارداماشناسنامه ایشان باسن واقعیش ۹سال اختلاف داردکه با سن شناسنامه ای متولدسال ۱۳۳۸هستند اما در واقع متولدسال ۱۳۲۹میباشندوبه دلیل سن کم نمیتوانند بازنشست شوند وازطریق اداره ثبت احوال درخواست اصلاح وتغییر سن را داده اند میخواستم ببینم آیا پس از اصلاح سن شناسنامه میتوانند بازنشست شوندیاخیرویابه عبارتی صندوق بیمه اصلاح سن راقبول میکند یانه ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بدیهی است که اصلاح سن طبق قوانین و مقررات و مدارک و مستندات مثبته و مستدل انجام می گردد  در صورتی که حکم دادگاه بر ای اصلاح صادر گردد و سازمان ثبت احوال نیز طبق مقررات مربوطه اصلاحات لازم را به عمل آورد ملاک عمل برای بازنشستگی  مندرجات اصلاح شده شناسنامه و مدارک هویتی است  درصورتی که با این اصلاح مشمول بازنشستگی شوید سازمان بازنشستکی مکلف به رعایت آن می باشد